EN
Stenklevsgatan 7 B

Stenklevsgatan 7 B

  • 7203 kr/mån
  • 1 Rok
  • 38 m²

Fin och ljus 1 RoK med öppen planlösning, i vår nyproduktion i Godhems Backe! Fastigheten byggdes och stod klar för inflyttning november 2020. - Samtliga rum har ekparkett, målade väggar i vitt och vita innerdörrar. -I hallen ligger klinker på golvet. - Badrummet är helkaklat och utrustat med handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. - I köket finns det diskmaskin och det är förberett för micro. Spisen är inte induktion. - Kostnader för el och vattenförbrukning tillkommer till hyran. Förbrukningen avläses månadsvis och debiteras separat på hyresavin. Övrigt: -Rökfri fastighet. - Mindre avvikelser från planritningen kan förekomma. - Lägenheten hyrs ut efter visning till de sökande som får ett erbjudande. - Bilderna på annonsen är exempelbilder på materialvalen i lägenheten. -Viss slitage i lägenheten kan förekomma. - Information kring lägenheten finner du/ni i annonsen, vi har dessvärre inte möjlighet att besvara på ytterligare frågor om lägenheten innan du som sökande får ett ev. erbjudande om visning.

Balkong

Rökfritt

Rökfri fastighet

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

38 m², 1 Rok

Hyra:

7203 kr/mån

Tillträde

2024-08-01

Status:

Ledigt

Våning:

1:a våningen

Byggår:

2020

Tidigare inflytt

Det finns möjlighet att flytta in tidigare.

El, värme, vatten

Kall- och varmvatten ingår ej, El ingår ej

Kök

Köksfläkt

Tvätt

Torktumlare, Tvättmaskin

Övrigt

Säkerhetsdörr

Galleri

Majorna

Majorna består till största delen av bostadskvarter. Men utmed Karl Johansgatan och vid hamnen ligger mycket av Majornas näringsverksamhet samlad. Här ligger bland annat Masthuggskajen med Stena Lines Danmarksterminal, Göteborgs fiskhamn och Klippan.

Fritid och rekreation
I Majorna har du nära till Slottsskogen, Sjöbergen, Klippans ångbåtsbrygga, Röda sten och Gathenhielmska kulturreservatet. I Majorna anordnas också årligen olika aktiviteter för dess innevånare, bland annat Majornadagen och Megaloppisen.

Service och butiker
Här finns det ett stort och varierat utbud av matbutiker, kaféer, bagerier, kvarterskrogar och närbutiker. I området finns flera småbutiker som säljer antikviteter, delikatesser eller specialvaror.

Kommunikationer
Flera spårvagnslinjer och bussar trafikerar Majorna och Masthugget. Du tar dig smidigt in till city på cirka 10-15 minuter. Vill du cykla, finns cykelbanor hela vägen.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
  • Ansökan

    Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

    Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

  • Visning

    Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt med köpoäng få ett mejl med information om visning.

  • Erbjudande

    Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt många köpoäng blir du kontaktad med ett erbjudande om en lägenhet

  • Kontrakt

    Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs dina och din eventuella medsökandes köpoäng.

    Om din ansökan inte är godkänd får du ett mejl med information om att förmedlingen är avslutad.