EN
Sten Sturegatan 44

Sten Sturegatan 44

  • 15723 kr/mån
  • 3 Rok
  • 109 m²

Välkommen till Sten Sturegatan, mitt i hjärtat av Göteborg. Här finns nu en ljus och fin lägenhet som totalrenoverades 2020. Här bor man granne med både Scandinavium, Ullevi och Heden, och på promenadavstånd ligger Avenyn med all dess shopping, restauranger, caféer, nöjen, kultur och mycket mer. Bostaden har ett rymligt vardagsrum med generösa fönster som ger ett vackert ljusinsläpp. Här når du även balkongen som har en fantastisk utsikt mot Scandinavium. Samtliga rum har ekparkett och målade väggar i ljusa färger. I köket som har vitt kakel och vita luckor finns såväl diskmaskin som glashällspis med varmluftsugn. Det finns spotlights i både tak och ovanför diskbänken, under köksskåpen. Det helkaklade badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, handdukstork och golvvärme. I hallen är det klinker vid entrédörren och gott om förvaring i form av garderober. Till hyran tillkommer kostnader för el-förbrukning. I fastigheten har varje lägenhet individuell mätning för el. Förbrukningen avläses månadsvis och debiteras på separat på hyresavin. Du betalar endast för det du själv förbrukat och har därmed större möjlighet att påverka kostnaderna. Till lägenheten hör även ett källarförråd. Information kring lägenheten finner du/ni i annonsen, vi har dessvärre inte möjlighet att besvara på ytterligare frågor om lägenheten innan du som sökande får ett ev. erbjudande om visning. Välkommen med din ansökan!

Parkering

Garage kan hyras separat

Balkong

Hiss

Hiss rymmer rullstol, nås från entréplan

Rökfritt

Rökfritt avtal

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

109 m², 3 Rok

Hyra:

15723 kr/mån

Tillträde

2024-10-01

Status:

Ledigt

Våning:

3:e våningen

Byggår:

1962

Badrum

Handdukstork

Kök

Diskmaskin, Köksfläkt

Tvätt

Torktumlare, Tvättmaskin

Övrigt

Säkerhetsdörr

Galleri

Heden

Våra bostadsfastigheter ligger på Sten Sture- och Skånegatan. Husen är byggda av Lennart Wallenstam i början på 1960-talet. 
Inte långt ifrån ligger en av Göteborgs paradgator, Kungsportsavenyn med butiker, kaféer, restauranger och kultur.

Tillgänglighet

Här är det nära till både bussar och spårvagnar som tar dig runt i hela Göteborgsområdet. Ska du vidare med flyg är det enkelt att hoppa på flygbussen.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
  • Ansökan

    Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

    Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

  • Visning

    Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt med köpoäng få ett mejl med information om visning.

  • Erbjudande

    Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt många köpoäng blir du kontaktad med ett erbjudande om en lägenhet

  • Kontrakt

    Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs dina och din eventuella medsökandes köpoäng.

    Om din ansökan inte är godkänd får du ett mejl med information om att förmedlingen är avslutad.